principles-3

Mijn Werkwijze

Ik ga integraal met jou en met jouw vraagstuk aan de slag.

 

Ik ben Reiki- en Shamballa Master. Om jou weer in balans te brengen, je energie te laten stromen en blokkades op te ruimen ga ik aan de slag met een uitgebreide energetische behandeling, die ik combineer met de klankschaal en magnetisme. Dit is een diep ontspannende ervaring die jou in staat stelt om de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan. De behandeling geef ik in een veilige en vertrouwde omgeving en ik zie en voel dingen die voor jouw proces van belang zijn.
Die informatie zal ik met je delen.
Maar ook jij zal diep in jezelf kunnen keren en contact leggen.


De behandeling geeft in de eerste plaats rust en ontspanning en ondersteunt je natuurlijke genezingsproces. Het kan toegepast worden bij chronische ziektes, maar ook bij hoofdpijn, maagpijn, nek-, schouder- en rugpijn. Het helpt bij emotionele pijnen en onverwerkte ervaringen, ook als die samenhangen met lichamelijke klachten. De behandeling is ook heerlijk als er niets aan de hand is. Het is een moment van rust, tijd voor jezelf en ontspanning.


De behandeling kan helpen bij:

 

 – Piekeren en emotionele klachten

– Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierklachten

– Spirituele ontwikkeling

– Stress gerelateerde klachten en overspannenheid

– Angst, burn-out klachten

– Onzekerheid

– Slaapproblemen

– Somberheid en het loslaten van negatieve denkpatronen

– Opheffen van blokkades en vastzittende emoties


Ik leg op verzoek de tarotkaarten voor jou. Dit zal ik eerder op afstand doen zodat alle informatie over jou en jouw vraag in alle rust tot mij kan komen.

 Handanalyse en tarotlegging
Op verzoek doe ik een combinatie van een handanalyse en tarotlegging. Met handanalyse (handlezen) en tarotlezing geef ik je inzichten in je denken en gedrag. De uitkomst is een krachtige tool voor je zelfontwikkeling, een soort spiegel, liefdevol, eerlijk en soms ook confronterend. Je krijgt helder wat er op dit moment in je leven speelt en aandacht vraagt. Met deze kennis zal jij je keuzes en het verloop van dingen beter gaan snappen. Waar ligt jouw passie? Welke uitdagingen heeft het leven voor jou in petto? Ook blokkades en valkuilen zullen worden benoemd.

Mijn bevindingen zal ik op papier zetten en het document zal ik per e-mail naar je verzenden zodat je het op je gemak kunt lezen.

Handlijnen levert diepe inzichten in jouw levensverhaal op en tonen waartoe je in staat bent.
Ze voorspellen niet, maar geven aan wat op dit moment in je leven voor of achter je ligt. De lijnen veranderen namelijk naar aanleiding van de keuzes die je maakt. Je linkerhand biedt informatie over je privéleven en innerlijk, je rechterhand is je maatschappelijke hand. Die vertelt over je idealen, beroepen en talenten.

Ten onrechte wordt er soms nog van uitgegaan dat handleeskunde en tarotlegging verwant zijn aan waarzeggerij en toekomstvoorspelling, wat absoluut niet waar is. De analyse verduidelijkt de weg die je in het leven kunt gaan volgen en jij alleen bepaalt zelf of je die weg wilt inslaan.


Uiteindelijk bepalen wij samen de methode die voor jou en jouw proces het beste werkt.
Graag help ik je een stukje verder op weg en kijk ik met je mee om te zien en voelen waar je behoefte ligt om verder te groeien, ontwikkelen, ontspannen of opnieuw in je kracht te komen staan.

EMDR verwerking met een Reiki behandeling
De focus wordt gelegd op de emotionele reacties op opkomende herinneringen en gedachten.
Door Reiki toe te voegen aan het emotioneel beladen (desensibiliseren) van de traumatische ervaring, 
verdwijnen niet alleen de angstgevoelens maar wordt ook het energetisch systeem van de behandelde opgeschoond.
Dit maakt dat eventuele triggers van de EMDR-symptomen ook op onbewust (energetisch) niveau
geen vat meer hebben op de cliënt.

Verder ga ik me  bekwamen in stervensbegeleiding.