Beatrice Chandi

BeatriceChandi4 2

De coronapandemie heeft ons dagelijks leven ingrijpend veranderd.
De maatregelen om het virus te bestrijden hebben niet alleen de economie, werk, gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, maar ook ons gedrag, onze rechten en vrijheden beïnvloed.
Sommigen hebben hun dierbaren verloren terwijl anderen hun broodnodige inkomsten hebben zien afnemen. 
Ons kringetje werd kleiner en we werden teruggeworpen op onszelf.
Er is geen grote crisis nodig om vast te lopen in je dagelijks leven.
Observeer je gedachten en voel de knoop in je maag. Het is tijd om een stap voor jezelf te zetten en je opnieuw te verbinden met wie jij werkelijk bent.
Jij bent zoveel meer dan je “beperkte” gedachten!

Om jou bij te staan in jouw proces om je weer goed te verbinden met jezelf, je verborgen krachten aan te boren en weer stevig en met compassie in het leven te staan, bied ik je een scala aan mogelijkheden aan, die ik samenvat onder de noemer ReConnect.

ReConnect betekent voor mij het opnieuw verbinden van jou met je hogere zelf, zodat de kracht die jij hebt weer gaat stromen. Ik help je graag op weg.

Ik ben Beatrice Chandi

Ik heb altijd geweten dat ik anders was, maar op een positieve manier. Ik voel bij mensen de energie, of die nu positief of negatief is. Ik weet intuïtief waar er blokkades liggen en ben in staat deze helder te benoemen. Ik communiceer onbevangen en geef relevante informatie voor jouw proces in eenvoudige, maar niet mis te verstane bewoordingen aan jou door. 

Veel van deze informatie komt tot mij als wij samen zijn en praten over de dingen die jou bezig houden en de vragen die jij wilt stellen. De antwoorden komen vanzelf. De energie zal gaan stromen en blokkades zullen verdwijnen.
Dat is natuurlijk niet alleen mijn verdienste: jouw bereidheid om je opnieuw te verbinden met alle kracht en wijsheid die jij in je hebt, maar die je ‘even’ bent vergeten, is de grote motor achter elke transformatie. Soms even pijnlijk, maar altijd liefdevol en helend.
Samen zorgen we ervoor dat jij weer stevig in het leven staat. Twee voeten op de grond, met een stukje meer wijsheid en rust.