Mijn Werkwijze

Reiki is een 2500 jaar oude Japanse healingstechniek van universele levensenergie die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert.

Ik ben Reiki- en Shamballa Master. Om jou weer in balans te brengen, je energie te laten stromen en blokkades op te ruimen ga ik aan de slag met een zeer uitgebreide energetische behandeling, die ik combineer met de klankschaal en magnetisme. Dit is een diep ontspannende ervaring die jou in staat stelt om de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan. De behandeling geef ik in een veilige en vertrouwde omgeving.

De behandeling neemt tenminste 45 minuten in beslag.
Voor de behandeling zal ik je vragen een glas water te drinken. Je hoeft je niet uit te kleden, ik zal hooguit aan je vragen je schoenen bij binnenkomst uit te trekken en ringen, (zware) kettingen, horloge en bril af te doen.

Ik zal de behandeling beginnen en eindigen met een klankschaalsessie. Omdat geluid in golven beweegt en jij grotendeels uit water bestaat, zullen de klanken je zachtjes heen en weer wiegen. Elke cel, alle weefsels en organen worden in zachte trilling gebracht. De trilling kan iets bij je in beweging brengen, ontspannen of stimuleren.

Na de klankschaalsessie begin ik met de behandeling. Het is moeilijk om uit te leggen wat een healingbehandeling is omdat het niet zichtbaar is wat er gebeurt. Door de behandeling wordt warmte in ons lichaam ingebracht, waardoor de levensenergie toeneemt en waardoor energieblokkades oplossen. Typische gevoelens kunnen zijn: een warme of koude stroming en lichte tintelingen. Het lichaam kan ook reageren met gapen (ontlading), de ademhaling kan dieper worden en de darmactiviteit kan worden opgestart (schoonmaking). Dit betekent dat de healing aan het werk is!

Tijdens de behandeling wordt er normaal gesproken niet gesproken. Je krijgt een oogmasker en een koptelefoon op zodat je een diepe ontspanning kunt ervaren. Elke frequentie van klankschalen dat via de koptelefoon binnenkomt heeft een unieke trilling die inwerkt op ons systeem.
Het luisteren naar deze frequentie kan helpen kalmte te creëren en heling te versnellen. Je mag jezelf dus optimaal op stil zetten. Je zult alleen bezig zijn met de ervaring van het ‘hier en nu’, de toekomst en het verleden laat je even voor wat het is.

Geef gerust aan als iets niet prettig is want jij bepaalt wat je wel of niet aankan!

Graag zou ik de reden van je komst en klachten weten. Draag je een lichaamsvreemd voorwerp (zoals een pacemaker, stalen pennen, platen, heupprotheses) of heb je onlangs een chemobehandeling gehad meldt het aan mij.


Het wordt erg op prijs gesteld als de algemene hygiëne in acht wordt genomen. Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling.

 

De behandeling geeft in de eerste plaats rust en ontspanning en ondersteunt je natuurlijke genezingsproces. Het kan toegepast worden bij chronische ziektes, maar ook bij hoofdpijn, maagpijn, nek-, schouder- en rugpijn. Het helpt bij emotionele pijnen en onverwerkte ervaringen, ook als die samenhangen met lichamelijke klachten. De behandeling is ook heerlijk als er niets aan de hand is. Het is een moment van rust, tijd voor jezelf en ontspanning

 

De behandeling kan helpen bij:

 – Piekeren en emotionele klachten
– Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierklachten
– Spirituele ontwikkeling
– Stress gerelateerde klachten en overspannenheid
– Angst, burn-out klachten
– Onzekerheid
– Slaapproblemen
– Somberheid en het loslaten van negatieve denkpatronen
– Opheffen van blokkades en vastzittende emoties

Wilt u meer weten? Neem vooral contact op!


CONTACT