vierkant

“Ik ben via een vriendin bij Bea terecht gekomen. Wat een fijne warme vrouw. Ik voelde mij meteen op mij gemak. Haar behandeling en benadering is heel prettig. De behandeling in combinatie met de klankschalen aan het begin en het einde was erg fijn en bijzonder. Een behandeling bij Bea is zeker van herhaling vatbaar. Dankjewel Bea.”
Laila


“Dank je wel voor de mooie en sensationele reiki behandeling. Het samenspel met de klankschalen is sensationeel en het effect werkt nog een tijdje na de behandeling door. Heb er echt enorm van genoten en met de tips die nog meegegeven worden zijn enorm waardevol. Ik verheug me al op de volgende behandeling.”
Lenette


“AANRADER!! Ik kwam via via bij Bea terecht voor een behandeling. Deze werd mij aangeraden omdat er diverse punten in mijn rug, nek en schouders langdurig pijn deden. Deze klachten waarschijnlijk veroorzaakt door stress en verkeerde houding tijdens werk. Ik ging er eigenlijk compleet zonder verwachtingen naar toe aangezien ik altijd verwachte dat een fysio deze klachten alleen maar kon behandelen. Na een warm welkom en een behandeling van 3 kwartier ben ik volledig van gedachten verandert. Ik ben inmiddels al een paar keer bij haar geweest en kom altijd zeer relaxt en met minder klachten bij haar vandaan. Dus mocht u dergelijke klachten hebben zou ik wel herhaaldelijke behandelingen adviseren. In ieder geval zeer een proberen waard! Dank Bea en tot snel!”
Robin


“Wczoraj wieczorem byłam po raz pierwszy w życiu na zabiegu Reiki w wykonaniu Bei.
Reiki czyli bioenergioterapia.Zabieg 45 minutowy był wyjątkowy i wyciszający. Poprzez swoje dłonie a raczej dotyk sprawiła,że przez jakiś czas moje ciało i umysł zrelaksowały się.
Dzięki ciszy panującej podczas zabiegu znalazłam się w innym wymiarze. Profesjonalne podejście Bei to sprawiło. Jest osobą która wie co ma robić i jak pomóc! Bioenergioterapia to ciekawe zagadnienie. I jeżeli może pomóc ciału jak i duchowi polecam jak najgoręcej.Moja pierwsza wizyta na pewno nie była ostatnią.
Do zobaczenia Bea Chandi i bardzo Ci dziękuję za wyjątkowe doznanie! Pozdrawiam”
Dorota


“Bea is een zachte, warme en betrouwbare vrouw, die goed uitleg geeft over wat ze doet. Ik voelde mij zeer op mijn gemak. En kon mij gemakkelijk overgeven. Ik voelde de warmte uit haar handen stromen en het effect van totale ontspanning. Ik voelde mijn lichaam tintelen en hoe de energie stroomde. Bea is raakt in wat ze bevindt en het advies wat ze geeft. Haar behandeling is is voor herhaling vatbaar. Dankjewel Bea!”
Orquidea


“Ik ben een techneut en ben niet zo van Reiki etc.
Maar ik ben blij dat op het verzoek van Bea, om een behandeling te doen, ben ingedaan.
Bea geeft een duidelijke uitleg is rustig en stelt je op je gemak , waar de ruimte ook aan bijdraagt.
Ze weet haar energie op de juiste (probleem) plekken te richten.
Dus kortom een aanrader.”
Jan


“Een behandeling bij Bea kan ik iedereen aanraden. Door de mooie ruimte en de duidelijke uitleg van Bea voelde ik mij meteen vertrouwd. De klankschalen hielpen om te ontspannen. Bea voelt aan waar haar energie nodig is en speelt hier tijdens de behandeling goed op in. Ook de dag na de behandeling voelde ik mij ontspannen en had ik minder spanning in mijn lichaam. Bea, nogmaals bedankt en tot snel.”
Joyce


“Mijn behandeling bij Bea was heel fijn en ontspannen. Het duurde even voor ik
helemaal ontspannen was. Na de behandeling voelde ik mij ook rustiger in mijn hoofd.
Het is echt een aanrader deze behandeling van Bea.”
Anneke


“Ik kwam bij Bea terecht via een kennis. Ik kwam in een rustige omgeving terecht waar Bea me vertelde over wat zij ging doen.
Tijdens de behandeling voelde ik me erg ontspannen. Na afloop moest ik echt even terugkeren naar het ” nu”. Deze behandeling door Bea is zeker voor herhaling vatbaar!
Bea, dank je.”
Ruud


“Ik vind het heel fijn om bij Bea een behandeling te krijgen. Ik merk dat ik al snel ontspan terwijl ik hier normaal moeite mee heb. Voordat ik bij Bea kwam stond ik er wat sceptisch in maar dit is helemaal veranderd. Ik voel mij steeds na de behandeling helemaal ontspannen en zelfs wat zweverig. Het fijne vind ik ook dat Bea zelf heel rustig is en je lekker op je gemak stelt. Ik kom zeker terug!”
Ellis


“Bea weet, voelt en ziet dingen die ons helpen op onze weg. Dat deelt ze voor, tijdens en na de energetische behandeling die zeer diep en rustgevend is. Je gaat terug naar jezelf. Bea staat open voor alle vragen en maak daar gebruik van. De antwoorden zullen iedereen inspireren!”
Rob


“Mijn behandeling bij Bea was heel vertrouwd, veilig , ontspannen en zeer ontspannen mijn lijf kwam in volledige ruststand door de gouden handen van Bea. Bea voelt goed aan wat voor jou fijn voelt, ze is rustig en zorgt ervoor dat je je echt op je gemak voelt. Na de behandeling voelde ik mij echt weet connecten met mezelf! Zeer aan te raden een behandeling! Dank je wel Bea.”
Michelle


“De behandeling is zeer rustgevend en ontspannen.
Voor mij een bijzondere ervaring daar ik mij, normaal gesproken slecht kan ontspannen.
Daarnaast merkte ik een positieve werking van de behandeling op plaatsen in mijn lichaam waarvan ik weet dat het daar niet helemaal goed is!
Kortom, een zeer positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!
Bea, ik ben trots op je!”
Martin


“De behandeling heb ik als zeer fijn en ontspannen ervaren. Ik was even helemaal uit mijn hoofd en dat werkt nog steeds door.
De kamer heeft een hele goede sfeer (wat ik erg belangrijk vind) en Bea legt je goed uit wat je kunt verwachten. Ja, ik kan je deze behandeling dus zeker aanbevelen!”
Annet

“Ik ben via een vriendin bij Bea terecht gekomen, en ik moet zeggen: wat een bijzondere ervaring was dit. De ervaring zelf was voor mij zo verrijkend, doordat ik voelde dat ik weer bij een rust in mezelf kwam, dat ik me besefte dat reiki echt een magical tool is die voor veel mensen helpend kan zijn. De behandeling was overigens ook zo fijn doordat ik een hele mooie connectie met Bea zelf voelde. Nooit had iemand anders dit zo bij mij kunnen bereiken, dat zegt voor mij heel veel over haar. Dit ga ik zeker vaker doen! Dankjewel liefste Bea!”
Floortje