Fr-kamagra

Reiki ~ Shamballa ~ Magnetisme ~ Klankschalen ~ Healing

“Healing takes courage, and we all have courage, even if we have to dig a little to find it.”

– Tori Amos

Symbols

Healing, wat is dat?

Alles is energie. Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten (dit kan soms worden gediagnostiseerd als een ziekte).

De term Healing komt uit het Engels, en betekent heling.
Heling kan op diverse manieren plaatsvinden. Zo helen chirurgen vaak het lichaam door er letterlijk in te snijden. Er bestaan ook andere vormen van heling. Reguliere psychologen werken bijvoorbeeld vaak aan heling op mentaal vlak. Meestal wordt er met healing een heling bedoeld die zowel je ziel (spirituele kern), gedachten, emoties en lichaam met elkaar in balans brengt.

Hieronder de vormen van healing die ik beheers:
– Reiki
– Shamballa
– Magnetisme
– Klankschaal

Het is echter een groot misverstand dat er door heling altijd een letterlijke genezing plaatsvindt, dat de oorzaak van ziekte wordt weggenomen en de klacht 100% verdwijnt.

Alhoewel dit kan, is dit niet het doel van heling: het doel van heling is om iemand weer in contact te brengen met zichzelf en om zijn/haar (ziels)energie weer optimaal te laten stromen.


Raadpleeg bij klachten ook altijd een arts: heling is een aanvulling op de reguliere zorg (geen vervanging).