Maar Hysteria is beschouwd als een ziekte, op enigerlei wijze in geslacht, hoewel het een behandeling heeft gehad, volgens onze normen, nogal vreemd: de artsen hebben een speciale “genitale massage” voorgeschreven. Artsen hebben het handmatig gedaan en het doel van de massage was om de patiĆ«nt te dragen op de “hysterische paroxy” – de aanval, waarbij apotheekbenu.com/kopen-kamagra-oral-jelly/ vrouwen schreeuwden, anderen huilden, hun rug raakte gewond door de boog en de spieren van de vagina waren gewond en de spieren van de vagina gewelddadig verminderd. Maar na de massage, alle vrouwen, zonder uitzondering, vers en bijgewerkt en aanvallen de tijd terugtrekken.

Slaapcoaching

“Sleeplessness is like a thief; it steals away the night, leaving you exhausted in the morning.”

Slecht slapen is verschrikkelijk …

 

Ben jij vaak moe of niet uitgerust overdag? Of kun je niet goed in slaap komen?
Om je werk goed te doen, moet je uitgerust zijn. En het gaat niet alleen om werk, goed slapen is de basis van gezond leven. 
Alles wat je aanpakt om weer beter te kunnen slapen, werkt niet of maar heel even. Ontspannen, mediteren, kruidenthee drinken of een nieuw dekbed. Niets helpt echt om weer te slapen zoals vroeger. Zelfs slaapmedicatie verliest uiteindelijk zijn werking.

Hoog tijd om dit patroon te doorbreken!

Als beginnend slaapcoach ga ik samen met jou low level je leefstijl, slaapgedrag, zelfinzicht en ontspanning onder de loep nemen. Het bijhouden van een slaapdagboek is vaak al een eerste stap. Inzichten en vaardigheden die je hierbij opdoet kun je vertalen naar praktische handvatten voor thuis.*
Slapeloosheid moet niet onderschat worden, want het kan je gezondheid op lange duur ernstig beschadigen. Neem vandaag nog het besluit om er iets aan te gaan doen. Je kan dan weer snel leren om op eigen kracht beter te slapen, zonder het gebruik van slaapmiddelen.

*Voor een kortdurend slaapprobleem kunt u prima bij een slaapcoach terecht. Bij ernstige langdurige problemen (zoals een slaapstoornis) wil ik je doorverwijzen naar de huisarts/slaapkliniek.