Maar Hysteria is beschouwd als een ziekte, op enigerlei wijze in geslacht, hoewel het een behandeling heeft gehad, volgens onze normen, nogal vreemd: de artsen hebben een speciale “genitale massage” voorgeschreven. Artsen hebben het handmatig gedaan en het doel van de massage was om de patiënt te dragen op de “hysterische paroxy” – de aanval, waarbij apotheekbenu.com/kopen-kamagra-oral-jelly/ vrouwen schreeuwden, anderen huilden, hun rug raakte gewond door de boog en de spieren van de vagina waren gewond en de spieren van de vagina gewelddadig verminderd. Maar na de massage, alle vrouwen, zonder uitzondering, vers en bijgewerkt en aanvallen de tijd terugtrekken.

Familieopstellingen

“Reiki works even if the recipient doesn't believe in Reiki – it is from a higher power, where there is no room for ego or self-importance.”

– Garry Malone, Author of The Essence of Reiki

Nog te volgen opleiding


Familieopstelling
Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen. Tijdens een familieopstelling kijk je, onder begeleiding naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en van invloed kunnen zijn op het verleden. Maar ook op het heden en de toekomst.

 

Doordat het systeem je kan verstikken, kan het moeilijk zijn om jezelf te zijn. Je zit vast in patronen en overtuigingen die bij het systeem horen en door voorgaande generaties mogelijk zijn doorgegeven. Dit alles gaat vaak onbewust. Het enige wat je ervan merkt, zijn jouw (psychische) klachten.

 

Wanneer een familieopstelling?
Een familieopstelling kan jou helpen wanneer je een probleem in je leven wilt oplossen of een vraag wilt beantwoorden. Loop jij bijvoorbeeld vaak tegen problemen aan op jouw werk? Of kan je met bepaalde mensen niet goed opschieten? Misschien ben je te afhankelijk van iemand, of is iemand te afhankelijk van jou. Of heb je vragen over je gezondheid of een steeds weer terugkerend thema waarin je graag een stap verder wilt zetten? Een familieopstelling kan jou helpen te zien waar je vastloopt of juist kunt schitteren.

 

Waarom een familieopstelling?
Een familieopstelling kan een ware eye-opener voor je zijn. Doordat je met een opstelling de onzichtbare en onbewuste processen en patronen zichtbaar maakt, zie je wat het is wat jouw systeem bepaalt. Je ziet waar bepaalde patronen vandaan komen, wat het nut ervan is, maar ook waarom ze jou tegenhouden jezelf te zijn en je leven volledig te leven. Je krijgt meer inzicht en daarmee kun je ook de oplossing vinden.