Mijn Werkwijze

Ik leg op verzoek de Tarotkaarten voor jou. Dit zal ik eerder op afstand doen zodat alle informatie en bevindingen uitgebreid op papier kan zetten (zie voorbeeld).
Het document zal ik per e-mail naar je verzenden zodat je het op je gemak het kunt (na)lezen.


Voorbeeld:

 

 

voorbeeld uitleg tarot kopiëren

 

 
Handanalyse
Handen liegen niet. Nooit. Daarom is de handanalyse een krachtige tool voor zelfontwikkeling en wordt gebruikt om jou handvatten te geven voor de toekomst.

Handlijnen levert diepe inzichten in jouw levensverhaal op en tonen waartoe je in staat bent.
Ze voorspellen niet, maar geven aan wat op dit moment in je leven voor of achter je ligt. De lijnen veranderen namelijk naar aanleiding van de keuzes die je maakt. Je linkerhand biedt informatie over je privéleven en innerlijk, je rechterhand is je maatschappelijke hand. Die vertelt over je idealen, beroepen en talenten.
Tijdens de analyse wordt er gekeken naar waar jij op dit moment in je leven staat. Om dit te begrijpen en doorgronden, krijg je inzichten in jouw karakter, talenten, gevoelsleven, denkpatronen, hobbels op de weg en diepe verlangens. Met deze kennis zal jij je keuzes en het verloop van dingen beter gaan begrijpen.

“Everything is in your hands”

 

 

 

 

IMG_2022-04-21_11-17-48

 

 

Bij een consult zal ik eerst inktafdrukken van je handen maken. Je kunt bij mij langskomen en dan maak ik de afdrukken van je handen of ik stuur je een inktvel (tegen betaling) naar je toe. Deze scan je vervolgens en retourneert het naar mij per mail.

Van daaruit zal ik de analyse beginnen en alle informatie en bevindingen zullen uitgebreid op papier worden gezet (zie voorbeeld) zodat je het document op je gemak kunt (na)lezen.


Omdat je handen veranderen, is het leuk om regelmatig nieuwe printafdrukken te laten maken. Je kunt hierdoor de veranderingen, je persoonlijke ontwikkeling volgen.
Voorbeeld analyse:

 

 

HL 1 kopie
HL 2 kopie

 Ten onrechte wordt er soms nog van uitgegaan dat handleeskunde en tarotlegging verwant zijn aan waarzeggerij en toekomstvoorspelling, wat absoluut niet waar is. De analyse verduidelijkt de weg die je in het leven kunt gaan volgen en jij alleen bepaalt zelf of je die weg wilt inslaan.

 

Graag wil ik een quote van Roald Dahl met je delen.

“Those who don't believe in magic, will never find it.”


En zo is. Je ziet de mooiste dingen, als je er voor open staat!


Wil je meer weten? Neem vooral contact op!

CONTACT